„Înfrăţirea Verde” – Seminar la Giurgiu

„Înfrăţirea Verde” – Seminar la Giurgiu

Planul de Acţiune pentru Energie Durabilă (PAED) al municipiului Giurgiu a ajuns în etapa finală.
În data de 18 octombrie 2013, la sediul Primăriei Giurgiu a avut loc şedinţa Comitetului Local de Coordonare pentru implementarea proiectului Green Twinning: “Înfrăţirea Verde”, proiect co-finanţat de Programul Intelligent Energy Europe (IEE) al cărui scop final este realizarea PAED pentru municipiul Giurgiu şi depunerea documentului spre aprobare la Convenţia Primarilor.
Întâlnirea a avut ca scop discutarea activităţilor de eficienţă energetică, necesare a se realiza în municipiul Giurgiu, în vederea realizării ţintelor asumate prin semnarea Convenţiei Primarilor, precum şi stabilirea orizontului de timp pentru implementarea acestor activităţi.
Documentul se va finaliza până la sfârşitul anului 2013 urmând ca după aprobarea în Consiliul Local, planul de acţiune privind energia durabilă să fie transmis Comisiei Europene, devenind astfel strategia energetică a municipiului Giurgiu, oferind totodată populaţiei un mediu înconjurător şi o calitate a vieţii mai sănătoase, competitivitate economică crescută şi independenţă energetică mai mare.

Nota: Conţinutul acestui document este exclusiv în responsabilitatea autorilor şi nu reprezintă neaparat opinia Comunităţii Europene. Comisia Europeană nu este responsabila pentru nicio prelucrare a acestor informaţii.

Ultima modificare: 12.11.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Şedinţa extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.